Озеленяване

Озеленяване и изграждане на нови зелени площи, дворове и градини

Ние предоставяме качествени и дълготрайни решения при озеленяването на дворове и градини на територията на област Варна. Предлагаме на нашите клиенти всички услуги от проектране , през изграждане, до поддръжка на зелени площи. Можете да разчитате на нас за изпълнение на вертикална планировка, изграждане на поливни системи, алеи и парково осветление. Ние постоянно развиваме уменията си, учим се и търсим нови и различни продукти, които да са по-качествени и по-конкурентни от тези които са масово предлагани на пазара. Без значение дали става въпрос за озеленяване на голяма градина или малък двор, винаги подхождаме с най-високо внимание към детайлите и желанията на клиента.

Етапите при изграждането на една градина или парк са следните:

Вертикална планировка

Това е оформянето на терена и включва насип с почва или отнемане на ненужен слой за създаване на необходимите наклони. Тази е първата стъпка и ако тя не е изпълнена според нормите и особеностите на обекта се отразява на всичко останало.

Подготовката на терена с хумусна почва включва:
  • механизирано внасяне и разстилане на почва
  • механизирано заравняване
  • ръчно внасяне на почва и нейното заравняване
  • механизирано и ръчно валиране – също много важен елемент
Изграждане на поливна система

Водата е от първостепенна необходимост за всяка градина! Ако искате да имате хубава трева и здрави и красиви дървета и храсти е задължително изграждането на поливна система. НЕ се ангажираме с изграждането на обекти , при които поливането не е автоматизирано.

Засаждане и доставка на декоративни дървета и храсти

Не разполагаме със собствен градински център, което ни дава предимствтото да избираме за нашите клиенти най- добрите растения, на най- добрите цени, вместо да предлагаме на всяка цена тези, които държим на склад.

Изграждане на алеи , пътеки, площадки

Това са елементите , които придават на градината или парка симетрия и завършен вид.

Изграждане на скален кът в градината

Изграждането на скален кът в двора е идеалното решение за разчупване на озеленяването. Екипът на Про Сървис България ще комбинира за вас най-подходящата расителност за скален кът с интересни и декоративни камъни. Нашите специалисти ще направят красив и уникален сам по себе си скален кът, на който да се радвате по всяко време.

Затревяване с тревна смеска

Най-популярният начин за засяване на трева си остава затревяването с тревна смеска. Про Сървис България работи само с професионални тревни смески. Полагането на чим е вариант, при който градината придобива нов облик моментално.

Можете да се възползвате от нашата услуга за озеленяване на тревни площи на цена от 3,50 лв/кв.м /без ДДС/

Свържете се с нас
Затревяване с тревен чим

Полагането на тревния чим е по–бързият от двата метода за озеленяване. Ако желаете видът на вашата градина да се промени моментално, то полагането на тревен чим е единствения вариант. Тревният чим представлява готови затревени парчета, които се полагат върху предварително заравнения и подготвен за озеленяване терен. Много е важно преди полагането на тревния чим той да бъде добре подбран според вида на почвата, климатичните условия и поливане. Съществуват тревни чимове, които издържат дори и на поливане и със солена вода. Много е важно да знаете, че ако изберете тревен чим то трябва да му осигурите и регулярно поливане с голямо количество вода!

Нашата услуга за озеленяване с тревен чим е на цена от 14 лв/кв.м /без ДДС/

Свържете се с нас