Затревяване

Изграждане на нови зелени площи

Създаването на плътен тревен килим е от съществено значение за градината. Дори и всичко друго да е изпълнено перфектно , ако тревния килим не изглежда добре, всеки друг елемент губи своята декоративна стойност и в крайна сметка със сигурност ще сте недоволни. Освен качественото изпълнение, от значение е и избора на тревната смеска.Те са различни и се избират според това къде и за какво ще се ползва мястото. Всяка смеска си има своите предимства и недостатъци. Спортната например е малко по- груба, расте доста бързо ( трябва да се коси 2 пъти седмично ) , но пък е издържлива и се възстановява бързо . Фината тревна смеска е с много добър декоративен ефект , но е по – податлива на заболявания, засушаване, утъпкване. Най- често се използва универсалната тревна смеска, която съчетава предимствата на гореизброените.Има тревни смески за сянка, но опитът ни е показал, че тревата не издържа и 3-4 месеца на плътна сянка .

Тези детайли допълнително се обсъждат . В случай, че изберете нас за затревяване на вашият терен, окончателното плащане за затревяването се извършва след второто косене, при което подсяваме ако има нужда, за да сте сигурни , че ще получите желаният тревен килим – плътен и без дупки.

Нужно е да споменем , че създаването на тревен килим над 40-50 кв.м. е немислимо без изграждането на поливна система. Също така тревата се сгъстява с редовно косене,поливане и торене, така че очакваният от Вас резултат ще се получи поне след 1-2 месеца.

Про Сървис България, цялостно решение за вашата ландшафтна визия.

Вземи оферта