Поливни системи

Поливни системи

В Про Сървис България работим само с реномирани световни брандове за напояване – Rain Bird, Hunter, SAER,PEDROLLO. Тези компании произвеждат всички ключови компоненти и това осигурява дълготрайно и безпроблемно фунцкиониране на системата.

Нашият екип проектира, изгражда и поддържа поливните системи, за да се осигури цялостно обслужване за съответният обект. От голямо значение е не само монтажа, но и настройката на програматора и дюзите, за да не се получава засушаване или локви. Разпръсквачите се настройват така, че да не пръскат върху алеите и къщите, а единствено в тревната площ.

Цената на изграждането на поливната система зависи от параметрите, разположението, вида растителност и т.н. Проектът се изготвя безплатно. При договаряне на изграждане на поливна система от нас получавате 2 години гаранция на монтажа и компонентите. В допълнение зазимяването през първата година на работа на поливната система е отново безплатно.

Aвтoмaтизиpaнaтa пoливнa cиcтeмa имa cлeднитe пpeдимcтвa: cĸpитa пoд зeмятa тpъбнa paзгъвĸa и paзпpъcĸвaчи вcичĸи ĸлaпaни и yпpaвлявaщи ycтpoйcтвa ca инcтaлиpaни в дeĸopaтивни шaxти дaтчиĸ зa дъжд – пoдcĸaзвa нa пoливнaтa cиcтeмa, чe нe e нyжнo дa нaпoявa, ĸoгaтo вaли пoливнaтa cиcтeмa мoжe дa paбoти ĸaĸтo нa 9V бaтepии, тaĸa и нa 220V зaxpaнвaнe пoливнaтa cиcтeмa e oбopyдвaнa c пpoгpaмaтop, ĸoйтo ce гpижи зa peдoвнoтo нaпoявaнe нa вaшaтa oзeлeнeнa гpaдинa, дopи aĸo Bиe oтcъcтвaтe oптимизиpa ce paзxoдa нa вoдa и пoливнaтa нopмa ce oпpeдeля cпopeд изиcĸвaниятa нa pacтитeлнocттa

В зависимост от спецификата и нуждите на терена ние ще подберем вида и модела на поливната система, така че да дава най-добрите резултати при всякакви условия. Трябва да се вземат предвид много фактори, за да сме сигурни, че ще достига вода до всяко ълълче в градината. Например не трябва да се смесват в един кръг роторни и дефлекторни дюзи, защото те са с различен дебит. Това ще предизвика жълти петна или на места тревата ще започне да гние заради преполиването. Ние осигуряваме оптимална работа и съвместимост между отделните елементи, при минимални загуби на вода. При липса на налягане добавянето и помпа и персостат е наложително. Обикновено при изграждането на поливната система , използваме нейните канали за да положим и кабела за градинското осветление. Така спестяваме от повторни изкопи. Можем да изготвим проект и оферта дистанционно ,но ни е нужен чертеж на мястото и налягане на водоизточника

Задължително е изграждането на поливна система ,ако искате да имате хубава зелена трева, здрави дървета и красиви храсти.

Про Сървис България - цялостно решение за вашата ландшафтна визия.

Вземи оферта