Фонтани

Фонтани

Освен всички услуги в сферата на озеленяването предлагаме и изграждане на фонтани и водни площи. Водните басейни и декоративните езера са един чудесен начин да повишите естетическите качества на Вашата градина. Про Сървис България предлага богат избор от всичко необходимо за изграждането на различни по големина водни площи и декоративни водни пространства.

Предлагаме както модерни и луксозни на вид решения така и привидно естествени, вписващи се синхронно с останалия ландшафтен облик на зелената площ. Достъпни за нашите клиенти са също и разнообразни водни ефекти и каскади, които биха допълнили качествата на градината и биха добавили романтична нотка на ромоляща вода откъм водната площ. Те представляват различни по вид, функция и големина фонтани и декоративни водопади.

Разполагаме и с други продукти имащи за цел да повишат естетическите качества на водното пространство, като подводни светлини, които могат да бъдат – мигащи, пробляскващи и разноцветни,както и уреди за димна мъгла. Също така предлагаме и богат асортимент от красиви водни растения които неимоверно биха повишили колорита на водната площ.

Про Сървис България, цялостно решение за вашата ландшафтна визия.

Вземи оферта