Фонтани и водни площи

Освен всички услуги в сферата на озеленяването предлагаме и изграждане на фонтани и водни площи . Водните басейни и декоративните езера са един чудесен начин да повишите естетическите качества на Вашата градина.  Про Сървис  България предлага богат избор от всичко необходимо за изграждането на различни по големина водни площи и декоративни водни пространства.

      

Предлагаме както  модерни и луксозни на вид решения така и привидно естествени, вписващи се синхронно с останалия ландшафтен облик на зелената площ. Достъпни за нашите клиенти са също и разнообразни водни ефекти и каскади, които биха допълнили качествата на градината и биха добавили романтична нотка на ромоляща вода откъм водната площ. Те представляват различни по вид, функция и големина фонтани и декоративни водопади.

     

 Разполагаме и с други продукти имащи за цел да повишат естетическите качества на водното пространство, като подводни светлини, които могат да бъдат – мигащи, пробляскващи и разноцветни,както и уреди за димна мъгла. Също така предлагаме и богат асортимент от красиви водни растения които неимоверно биха повишили колорита на водната площ.

1269_big 10338838_791456254200836_1454102314_n

    За повече информация по обема на работата, цената на материалите и труда , може да позвъните на посочените телефони или да ни пишете на електронната поща .

Comments are closed.