ПОЛИВНИ СИСТЕМИ

В Про Сървис България работим само с реномирани световни брандове за напояване – Rain Bird, Irritrol, TORO Ag, Messner. Тези компании произвеждат всички ключови компоненти и това осигурява дълготрайно и безпроблемно фунцкиониране на системата.

Нашият екип проектира, изгражда и поддържа поливните системи, за да се осигури цялостно обслужване на нашите клиенти. От голямо значение е не само монтажа, но и настройката на програматора и дюзите , за да не се получава засушаване на места или локви. Разпръсквачите се настройват така, че да не пръскат върху алеите и къщите, а единствено в тревната площ.

Цената на изграждането на поливната система зависи от параментрите,разположението, вида растителност и т.нат. Проектът се изготвя безплатно. При договаряне на изграждане на поливна система  от нас получавате гаранция на монтажа и компонентите. В допълнение  зазимяването през първата година на работа на поливната система е отново безплатно. ( Не важи за земеделски производители).

polivna-Model

Aвтoмaтизиpaнaтa пoливнa cиcтeмa имa cлeднитe пpeдимcтвa:

 

  • cĸpитa пoд зeмятa тpъбнa paзгъвĸa и paзпpъcĸвaчи

 

  • вcичĸи ĸлaпaни и yпpaвлявaщи ycтpoйcтвa ca инcтaлиpaни в дeĸopaтивни шaxти

 

  • дaтчиĸ зa дъжд – пoдcĸaзвa нa пoливнaтa cиcтeмa, чe нe e нyжнo дa нaпoявa, ĸoгaтo вaли

 

  • пoливнaтa cиcтeмa мoжe дa paбoти ĸaĸтo нa 9V бaтepии, тaĸa и нa 220V зaxpaнвaнe

 

  • пoливнaтa cиcтeмa e oбopyдвaнa c пpoгpaмaтop, ĸoйтo ce гpижи зa peдoвнoтo нaпoявaнe нa вaшaтa oзeлeнeнa гpaдинa, дopи aĸo Bиe oтcъcтвaтe

 

  • oптимизиpa ce paзxoдa нa вoдa и пoливнaтa нopмa ce oпpeдeля cпopeд изиcĸвaниятa нa pacтитeлнocттa

В зависимост от спецификата и нуждите на терена ние ще подберем вида и модела на поливната система, така че тя да дава най-добрите резултати при всякакви условия. Трябва да се вземат предвид много фактори, за да сме сигурни, че ще достига вода до всяко ълълче в градината. Например не трябва да се смесват в един кръг роторни и дефлекторни дюзи, защото те са с различен дебит. Това ще предизвика жълти петна или на места тревата ще започне да гние заради преполиването. Ние осигуряваме оптимална работа и съвместимост между отделните елементи, при минимални загуби на вода. При липса на налягане  добавянето и помпа и персостат е наложително.

Можем да изготвим проект и оферта дистанционно ,но ни е нужен чертеж на мястото и налягане на водоизточника

Проект и ценоразпис на инсталирана от нас система:

Comments are closed.