Професионална серия

600_400_1302497198__MG_3843_okПрофесионална серия – Про Сървис България проектира и изгражда  мъглуващи системи от най висок клас на италианската фирма Tecnocooling. Помпите за водна мъгла на Tecnocooling се различават съществено от всички други помпи. Те имат изключително високо налягане 70 бара, което им позволява образуването на изключително финни капчици вода, които насищат въздуха с влага без да мокрят пода или заобикалящите предмети. Подходящи за изграждане на системи за охлаждане с водна мъгла за градини, паркове, веранди, плажове, публични места, барове, ресторанти, хотели, плувни басейни, спортни събития, складове, молове, дискотеки, оранжерии, винарни, магазини за плодове и зеленчуци и още много други места, които се нуждаят от охлаждане. По този начин въздухът се насища с влага без опастност от намокряне на пода и околните предмети, като намалява топлината на околния въздух с до 10° С. Могат да се използват и против комари и лоши миризми. Предимствата на тази система са ниската консумация на вода и електроенергия, лесни са за монтаж и демонтаж, създават комфортна и ефектна атмосфера, която би се харесала на всеки. Системите на Tecnocooling предлагат най – доброто съотношение цена/качество на пазара.

Защо помпите на Tecnocooling са най-добрите?
mugla1-e1363194337250Помпите от тип TIME са снабдени с дигитален таймер, който позволява да се контролира количеството мъгла, като се програмира времето на пръскане. Това позволява пестенето на огромни количества вода без да се намалява производителността. Когато дюзите не пръскат помпата не спира работа. Благодарение на байпас система (BPS) с външно казанче за вода се смесват студената вода от захранването и топлата вода от мотора, като по този начин се контролира температурата на помпата . BPS системата започва да върти водата от външно казанче, осигурявайки 30 пъти по-ефективно охлаждане от стандартна високо напорна помпа. Стандартните помпи прегряват много бързо при спиране, вентилатора на мотора спира, водата не охлажда помпата и в резултат на това се увреждат механичните части и дори може да се блокира мотора до няколко седмици. Помпите на TecnoCooling снабдени с BPS осигуряват дълъг живот и по-малка необходимост от поддръжка на системата, освен това студената помпа увеличава охлаждащия ефект и подобрява работата на мотора и по този начин се пести енергия. Друго предимство на BPS е че водата от тръбната система се дренира в казанчето след спиране на помпата, поради което не е необходим дренажен клапан.

Системата може да се използва за :

mugla-dete-1-e1363193802761Водна мъгла за влажност –  Високото налягане от 70 бара на помпата позволява образуването на изключително финни капчици вода, които насищат въздуха с влага без да мокрят пода или заобикалящите предмети. Изключително подходящо решение за оранжерии, винарни, магазини за плодове и зеленчуци и в текстилната индустрия. Мъглуващите системи за влажност на  Tecnocooling са проектирани да работят на места, където работата на климатик е невъзможна, не е практична или не е полезна.

Водна мъгла за охлаждане – Практически водната мъгла на Tecnocooling е единствения начин за охлаждане на открити външни площи. Специалните дюзи правят водата почти невидима, навлажнява въздуха наоколо и снижава температурата с до 10° С. Приятната прохлада и визуалният ефект със сигурност ще привличат и задържат клиентите.

Водната мъгла е ефективно оръжие срещу комарите. Обяснението е ,че високата влажност на въздуха не позволява на насекомите да летят. Системите за мъглуване на  Tecnocooling позволяват чрез тях да се инжектират във въздуха парфюми и препарати (които са безвредни за хората) против комари и други насекоми. Това е възможно с помощта на допълнителна дозираща помпа, разположена преди помпата за високо налягане.

Свържете се с нас за оферта.

Comments are closed.